ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ 4ΤΜΧ ROSSWELL HM6084.02 ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ-ΣΧΟΙΝΙ-ΜΠΕΖ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Κωδικός προϊόντος: ECHM6084.022

2,340.00

33 σε απόθεμα

7 χρήστες βλέπουν το προϊόν τώρα!

Χιλιάδες προϊόντα

Περισσότερα από 15.000 προϊόντα ετοιμοπαράδοτα

Δωρεάν μεταφορικά

Ανά διαστήματα & για παραγγελίες άνω των 300.

Συνεχή υποστήριξη

Στη διάθεση σας άμεσα για κάθε σας ερώτηση

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 2340 kg

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το εντυπωσιακό και νέο σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου ROSSWELL σε ΦΥΣΙΚΟ και ΜΠΕΖ χρώμα, με τραπεζάκι, 2 πολυθρόνες και 1 τριθέσιο καναπέ. Ένα σετ που θα το λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Ο σκελετός σε όλο το σετ είναι από ποιοτικό ξύλο ακακίας επενδυμένο με ανοιχτό ΜΠΕΖ σχοινί. Το design τους είναι πανέμορφο στην όψη ενώ η στιβαρότητά τους είναι εμφανής. Το κάθισμά στον καναπέ και τις πολυθρόνες είναι φαρδύ ενώ η πλάτη τους αγκαλιάζει το σώμα πράγμα που επιτείνει την άνεση που προσφέρουν, σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά μαξιλάρια τόσο στο κάθισμα όσο και στην πλάτη. Ο τριθέσιος καναπές σε παρόμοιο design είναι, όμως, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι αυτού του σετ με τις μεγάλες διαστάσεις του που τον καθιστούν το σημείο αναφοράς. Τα μαξιλάρια σε όλο το σετ είναι επενδυμένα με πολυεστερικό ύφασμα σε ΜΠΕΖ χρώμα και διαθέτουν γέμισμα με μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά για την μεγαλύτερη δυνατή άνεση, αλλά και φερμουάρ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να αναβαθμίσει τον εξωτερικό χώρο του;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις καναπέ:
182x81x69-80Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 172×53 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 172×37 εκ.
Ύψος μπράτσου: 62 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος πoδιού: 27 εκ.
Απόσταση ποδιών: 180,5×70 εκ.

Διαστάσεις πολυθρόνας:
68x81x69-80Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 59×53 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 59×37 εκ.
Ύψος μπράτσου: 62 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος πoδιού: 27 εκ.
Απόσταση ποδιών: 66,5×70 εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού:
120x65x34,5 εκ.
Απόσταση ποδιών: 89,5×49,5 εκ.

Πάχος μαξιλαριών: 10 εκ.—-Προδιαγραφές αφρού: D25—Καλύμματα: 230g πολυεστέρας
Προδιαγραφές σχοινιού: Φ6χλστ

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλο το σετ είναι κατασκευασμένο από ξύλο ακακίας. Το ξύλο της ακακίας είναι από τα καλύτερα είδη ξύλου που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μηχανική του αντοχή και οι μηχανικές του ιδιότητες προσεγγίζουν αυτές άλλων γνωστών ξύλων, όπως η οξιά, ο δρυς, η afzelia, το teak και άλλα. Είναι υψηλής βιολογικής αντοχής, δηλαδή παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην δράση μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το υλικό και τις κατασκευές.
Μπορεί να υπάρχουν ρωγμές, χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των επεξεργασίας του ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό, και εάν υπάρχουν λεκέδες με ένα απαλό spray από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά. Γενικά, ακόμα και σε περίπτωση λεκέδων το μυστικό είναι το γρήγορο καθάρισμα πριν προλάβει το ξύλο να «ποτίσει».

*Παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.