ΑΛΛΑΓΕΣ 

Δεν γίνονται δεκτές.  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή  πρέπει να γίνει στο διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών, εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην άριστη κατάσταση στην οποία παραδόθηκαν. Τα έξοδα αποστολής  και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με τη παραλαβή των προϊόντων από εμάς  γίνεται επιστροφή των χρημάτων με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας  υποδείξετε εντός 20 ημερών. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον: 

– Διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν κατά την παραλαβή ή κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.  

– Επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα για να δηλώσετε την επιστροφή κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 

– Το προϊόν επιστρέφεται μαζί με όλα τα συνοδευτικά του, όπως η συσκευασία και η  απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος επί  της οδού Αθηναγόρα 2, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Σας ενημερώνουμε ότι το Epiplochoros δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση  απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά του για επιστροφή. Το  Epiplochoros δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές του προϊόντος  μετά την χρήση του και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Εάν  το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί βλάβες ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή  έχει μειωθεί η αξία του από χρήση που δεν ήταν απαραίτητη για τον προσδιορισμό της  φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος, το Epiplochoros θα  εκτιμήσει την αξία των φθορών και το ύψος της μείωσης της αξίας του, και θα  υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη αφού αφαιρεθεί το  αντίστοιχο ποσό της ζημίας από το συνολικό ποσό της επιστροφής. 

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται,  σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις  ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και  οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.