ΚΑΡΕΚΛΑ ABAI HM9971.02 RUBBERWOOD ΣΕ ΜΑΥΡΟ-ΕΚΡΟΥ ΜΠΟΥΚΛΕ ΥΦΑΣΜΑ 65x63x79Υεκ

Κωδικός προϊόντος: ECHM9971.022

259.89

58 σε απόθεμα

11 χρήστες βλέπουν το προϊόν τώρα!

Χιλιάδες προϊόντα

Περισσότερα από 15.000 προϊόντα ετοιμοπαράδοτα

Δωρεάν μεταφορικά

Ανά διαστήματα & για παραγγελίες άνω των 300.

Συνεχή υποστήριξη

Στη διάθεση σας άμεσα για κάθε σας ερώτηση

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 259.89 kg

Περιγραφή

Η νέα μας καρέκλα τραπεζαρίας ABAI έχει σκελετό βάσης από ποιοτικό μασίφ rubberwood (καουτσουκόδεντρο) σε ΜΑΥΡΟ χρώμα, ενώ τόσο η πλάτη όσο και το κάθισμα είναι επενδυμένα με «ζεστό» μπουκλέ ύφασμα σε ΕΚΡΟΥ χρώμα. Μια καρέκλα που θα προσδώσει όμορφη εμφάνιση αλλά και κύρος στην τραπεζαρία σας, τόσο στο σπίτι, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
65x63x79Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 44×47 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 39×34 εκ.
Ύψος μπράτσου: 70 εκ.
Ύψος καθίσματος: 49 εκ.
Ύψος πoδιού: 39 εκ.
Απόσταση ποδιών: 65×50 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το ξύλο από rubberwood (καουτσούκ) ανήκει στα σκληρά ξύλα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην επιπλοποιεία. Θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς προέρχεται από ήδη υπάρχουσες φυτείες. Προέρχεται από το Βραζιλιάνικο καουτσουκόδεντρο, το Para. Το rubberwood είναι πολύ ανθεκτικό και το γεγονός ότι παρουσιάζει ελάχιστη συρρίκνωση το καθιστά βασικό υλικό στην κατασκευή επίπλων. Το σίγουρο είναι πως αν επιλέξετε έπιπλα από ξύλο καουτσούκ θα αντέξουν στο χρόνο.

Η επένδυση είναι εξολοκλήρου με ύφασμα ΜΠΟΥΚΛΕ. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του . Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια, ενώ το μπουκλέ ύφασμα μπορείτε να το σκουπίσετε και με την ηλεκτρική σκούπα.

*** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.